Angrerett

Kan jeg bytte til en annen størrelse eller vare?

Alle varer kjøpt i vår nettbutikk kan byttes til andre størrelser eller varer innen 14 dager fra varen er utlevert. Unntak er øredobber eller undertøy/badetruser. Av hygeneårsaker, bytter ikke disse kategoriene.

Hvordan bytter jeg?

For å forsikre at varen du ønsker ikke blir utsolgt, oppretter du et nytt kjøp på produktet du ønsker å bytte til. Velg Klarna faktura som betalingsalternativ, og din bestilling blir behandlet med det samme. Så fort vi mottar produktet som skal returneres, refunderes dens beløp. Husk å betal faktura innen forfallsdato!

Kan jeg bytte i butikk?

Vi bytter selvfølgelig alle nettkjøp i butikk, gitt at vi har størrelsen eller varen du ønsker. Dette må skje 14 dager innen varer er hentet i butikk eller utlevert.

Kan jeg bytte i butikk mot varer som ikke selges i nettbutikken?

Ja, men de må først håndteres som returer i vår nettbutikk. Bytte må skje innen 14 dager fra utlevering.

Dersom du ikke har mulighet til å besøke kan vi gjøre bytte per telefon, tekstmelding, Instagram eller mail via Vipps Bedrift.

Har du mottatt en vare som er feil størrelse eller ikke helt som forventet, har du 14 dagers angrerett fra varen er utlevert eller hentet i butikk. Varen må være ubrukt og i samme tilstand som mottatt.

Du har 3 returalternativer:

  • Du av benytte deg av vår returtjeneste. Denne tjenesten koster 179 kroner.
  • Du kan returnere i vår fysiske butikk.
  • Send på egent initiativ.

Vi oppfordrer til å sende med sporing, samt sende oss sporingsnummeret per mail (post@apothecary.no). Dette vil bidra til en trygg og rask retur. Dersom du sender uten sporingsnummer, ber vi deg likevel informere oss om returen slik at vi vet at det er noe på vei til oss. Husk at du er ansvarlig for produktet inntil vi har mottatt returen.

Hvem står for returforsendelsen?

The Apothecary dekker ikke returkostnader. Dette er en avgjørelse vi har tatt med hensyn til miljøet; vi ønsker å minimere antall pakker i forsendelse, samt minske unødvendig bruk av emballasje.

Dersom du er usikker på størrelser, passform, farge eller hva enn det skulle være hjelper vi deg veldig gjerne via telefon, mail eller Instagram.

×