BYREDO


Kjøp Byredo hos The Apothecary.

Byredo ble grunnlagt i Stockholm i 2006 av Ben Gorham. Hans visjon var å skape et merke som kunne gjøre minner og følelser om til produkter og opplevelser.

I dag er Byredo et ledende og banebrytende luksusmerke, med en sterk identitet ledet av følelser og sterke uttrykk. Merket er kompromissløs på kvalitet og bruker bare de beste materialene som er tilgjengelig. Designet til Byredo er minimalistisk og high-end, som gir oss en ny tilnærming til moderne luksus.

Byrdo har i dag et stort sortiment av dufter som selges i mer enn 40 land, hos et nøye kuratert utvalg forhandlere. Merket tenker at man gjennom kreativitet, kan skape tidløse produkter, som både gir mening og inspirasjon til menneskene som bruker de.

Produktene fra Byredo selges kun i vår fysiske butikk i Bergen, men om du ønsker noe tilsendt kan du kontakte oss på melding eller telefon. Vi sender varer over hele landet.

Fra Byredo har vi parfymer, duftlys og andre velværeprodukter. Vi har inne et stort sortiment, som selvsagt inkluderer bestselgerne Gypsy Water, Blanche, Mojave Ghost og Bal d'Afrique.

Kontakt oss:

Vågsallmenningen 8, 5014 Bergen

Instagram @Apothecary.bergen

post@apothecary.no
55 54 46 00