Dette er fordelene med aloe vera

Dette er fordelene med aloe vera

Vidunderplanten huden din vil takke deg for. 

Aloe vera-planten har i tusenvis av år spilt en viktig rolle i medisinsk historie – og det er ikke uten grunn at mange av oss benytter oss av produkter med aloe vera-ingrediensen i. I de saftige bladene sine lagrer aloe vera-platen vann i form av en gelé, som inneholder vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter. 
Du har kanskje prøvd å smøre geleen fra bladene direkte på huden eller kjøpt en egen aloe vera-gelé om huden din er blitt solbrent eller irritert?

Aloe vera-ingrediensen har nemlig flere fordeler som vil booste huden din. 

Aloe vera-gel fra Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm forteller at aloe vera har følgende fordeler: 

  • Aloe vera har flere antibakterielle fordeler. 
  • Den har en nedkjølende og beroligende effekt, som gjør at at geleen er bra å bruke på hud som er solbrent eller irritert fra blant annet barbering.
  • Den gir et boost av fuktighet. 
  • Bidrar til å lege skadet hud.  
  • Og den har flere anti-inflammatoriske fordeler. 

Dr. Barbara Sturm har lansert en egen aloe vera-gel som består av 90% ren juice fra aloe vera-bladene. Denne geleen kan påføres direkte i ansiktet og på kroppen når du føler du trenger å bli nedkjølt eller er dehydrert. 

Med disse fordelene er aloe vera-geleen et produkt som fortjener en plass i toalettvesken. Og hva med å ha en egen aloe vera-plante i hjemmet? 

Andre produkter fra Dr. Barbara Sturm som inneholder aloe vera-ingrediensen er Cleanser, Face Mask og Hydrating Face Mist

Produkter fra Dr. Barbara Sturm med aloe vera

 

 

×