Lié Studio er Skandinavias nye it-merke

Lié Studio er Skandinavias nye it-merke

Smykkene vi ikke kan slutte å tenke på. 

Lié Studio er smykkemerket for personen som ellers ikke er en smykke-person. Slik omtaler Vogue Scandinavia det danske it-merket. På bare ett år har Lié Studio blitt et av Skandinavias kuleste tilbehørsmerker, med klassiske smykker, med en moderne tvist. 

Det er de danske tvillingsøstrene og modellene Cecilie og Amalie Moosgaard som står bak merket, som de har startet tro mot sin egen stil. 

– Vi ser på smykkene våre som moderne, med en enkel og ren estetikk. Smykkene er tidløse. 

– Som søstre har vi en fin og konstant samtale frem og tilbake om ideer og inspirasjon, ofte til alle døgnets tider. Vi lar tankene vokse og utvikle seg til nye ideer, mens de enda er ferske. 

Moosgaard-søstrene fronter selv smykkene fra Lié Studio og bruker Instagram aktivt til å vise hvordan de bruker tilbehøret i livet. Tvillingene er enkel og klassisk i stilen, som ofte består av det de kaller for en uniform. Smykkene er med på å pynte opp antrekket. 

– Vi er begge relativt klassisk og enkel i stilen, og går ofte i en slags uniform. Vi liker alt som gjør det å kle seg hver dag, til noe enklere og mindre stressende. Da er det lett å bruke tidløse smykker til å gjøre et enkelt antrekk mer interessant. 

Vi er stolt over å tilby smykkene fra Lié Studio hos The Apothecary, i butikken i Bergen og hos Apothecary.no 

The Cathrine Earrings i gull. Disse har vi også inne i sølv

Tvillingene i øredobbene The Anita Earrings og The Marie Earrings. Begge modellene komme i både gull og sølv. 

Amalie og Cecilie Moosgaard, Lié Studio
Lié Studio Amalie og Cecilie Moosgaard
Smykkene fra Lié Studio blir en naturlig del av garderoben og kler opp et hvert antrekk. Amalie og Cecilie Moosgaard viser selv hvordan de lar smykkene bli en naturlig del av hverdagen. Fra tidlig morgen til sen natt. Til jeans og til kjoler. 
Smykke og øredobber fra Lié Studio
Øredobbene i modellen The Ingrid Earring kommer i gull og sølv. Her brukt sammen med smykket The Elly Necklace, som er inspirert av bestemoren til tvillingene. 
×