Verso Skincare – Skandinavisk hudpleie av beste kvalitet

Verso Skincare – Skandinavisk hudpleie av beste kvalitet

– Vi tror på en daglig hudpleierutine med få produkter av høy kvalitet – som samtidig gir enestående resultater.

Skandinavisk skjønnhet er naturlig og skal være enkelt. Vi lever en aktiv livsstil og setter pris på produkter som er lett å bruke – samtidig som de holder høy kvalitet og gir gode resultater. Hos The Apothecary er vi veldig glad i det svenske hudpleiemerket Verso Skincare, som nettopp oppfyller disse ønskene. Vi har tatt en prat med Versos hudekspert, Lena Gosenius, for å bli bedre kjent med merkets filosofi, ingredienser og ikke minst få hennes tips til hudpleierutine. 

Hva er tanken bak Verso Skincare?

– Verso Skincare ble lansert tilbake i 2013, tro mot Skandinavisk filosofi: enkelt, minimalistisk og i høy kvalitet. Vi tror på en daglig hudpleierutine med få produkter av høy kvalitet – som samtidig gir enestående resultater. 

– I dag tilbyr vi produkter av beste kvalitet med vitenskapelig baserte ingredienser, som har bevist effekt på huden. Vi tar aldri snarveier i utviklingen av vår resultatorientert hudpleie! 

– En av Versos viktigste tanker er å bruke minst ett A-vitaminprodukt i hver hudpleierutine og alltid se til å ha en godt fuktet hud, med produkter som har ingredienser man kan stole på. Dette er for å kunne gi huden langvarig resultat og en vakker glød. 

– Vi venter ikke på nye gjennombrudd – vi skaper dem!  

hudpleie verso

Hvem passer produktene fra Verso for?

– Vi har utviklet produkter for dem som leter etter resultatorienterte hudpleieprodukter som forenkler hverdagen og forsterker hudens naturlige funksjoner. Siden dag én har vårt mål vært å tilby hudpleie med klinisk testede ingredienser som gir huden et sunt utseende.

– Vi har alle unik hud. Fordi ulike hudtyper og tilstander får hver hudpleierutine til å se annerledes ut, anbefaler vi alltid at du har en skreddersydd rutine for optimal hudhelse.

– Verso er latin og betyr omvendt: vi ønsker å hjelpe huden å snu og fungere som den en gang gjorde.

 

En ingrediens vi ser mye av hos Verso Skincare er Retinol 8. Kan du fortelle hva det er? 

– Verso ble grunnlagt for å bidra til å forbedre hudhelsen for alle hudtyper, med brukervennlige og effektive produkter. Det unike vitamin A-komplekset, Retinol 8, gjør dette mulig og er åtte ganger mer effektivt enn vanlig Retinol, men bare halvparten så irriterende.

– Retinol 8 hjelper til med å fjerne gamle hudceller raskere fra hudens overflate. Dette bidrar til å synlig jevne ut hudtonen og gi en jevnere tekstur. Resultatet er minimert synlighet av fine linjer samtidig som vi motvirker tørrhet. Retinol 8 kan sammenlignes med en god treningsinstruktør som hjelper deg med å trene slitne hudceller og få huden i toppform.

– En annen fordel med å bruke Retinol 8 er at det bidrar til å balansere huden, noe som motvirker et glansfullt utseende i løpet av dagen. Ved å hjelpe huden med å holde porene fri for oljer og gamle hudceller, reduserer det forekomsten av kviser.

– Til slutt er Retinol 8 også en kraftig antioksidant som hjelper huden å holde seg beskyttet mot de synlige effektene av miljøpåkjenninger som kan forårsake hudirritasjon og følsomhet. 

Hvilket produkt anbefaler du til en som vil bli kjent med Verso?

– En av de store fordelene med Verso Skincare er at produktene kan legges til enhver annen hudpleierutine. Du trenger derfor ikke bytte ut produktene du allerede liker og bruker. Versos høykvalitets A-vitaminprodukter gir synlige resultater på huden og vi anbefaler alle å bruke minst ett A-vitaminprodukt. Vitamin A er også grunnlaget for å støtte hudens naturlige funksjoner og komme nærmere sunn hud. Vi har flere alternativer tilpasset ulike behov og ønskede resultater. Men et produkt med vitamin A som er utrolig populært å starte med er Verso Night Cream. Dette er et produkt som med fordel kan brukes om natten og det har synlig beroligende egenskaper, samtidig som det er synlig foryngende, styrkende og utjevnende, både på hudens struktur og tone.

– Et annet produkt mange nye kunder er nysgjerrig på er Versos resultatorienterte øyeprodukt, Verso Super Eye Serum. Dette er et produkt som gir fantastisk energi til huden rundt øynene, samtidig som det retter seg mot tegn på aldring og minimerer forekomsten av hevelser og mørke ringer.

– For dem som tidligere har brukt vitamin A og virkelig forventer noe ekstra, kan jeg også anbefale bestselgeren Verso Super Facial Serum. Dette er et kremet serum som synlig styrker og gjenoppretter huden. Formulert med en høy konsentrasjon av det unike vitamin A-komplekset Retinol 8.

– Jeg må også nevne Verso Super Elixir, som inneholder NEAR 1, et innovativt og patentert molekyl, utviklet av Verso. Dette er en stabil form for vitamin A som kan virke effektivt, men samtidig skånsomt på huden – noe som gjør den helt unik. Det er bevist å levere egenskapene til vitamin A med liten eller ingen irritasjon. Noe som betyr at den fungerer utmerket selv for sensitiv hud. Studier viser også at Verso Super Elixir effektivt reduserer forekomsten av ujevn hudtone, og gir en jevnere hudtekstur med en naturlig glød. 

Kan du fortelle om ingrediensene Verso Skincare bruker?

– Vi formulerer produkter med ingredienser av høy kvalitet og som er vitenskapelig bevist. NEAR 1 og Retinol 8, er vårt unike vitamin A som er i fokus, men også sammen med andre funksjonelle ingredienser som niacinamid, gurkemeie, nordisk havre, hydrolysert gjærekstrakt, eksfolierende syrer og peptider.

– Disse høykvalitetsstoffene har en bevist evne til å synlig forynge huden og opprettholde en naturlig glød. Mens de er skånsomme å bruke i en daglig hudpleierutine, selv for sensitiv hud. Bak hvert sluttprodukt ligger en nøye beslutningsprosess for å sikre at hver ingrediens leverer et resultat: at det gjør en forskjell for huden din. Vi bruker konsentrasjoner der det er dokumentert effekt på huden.

– Vi streber alltid etter å bruke så få ingredienser av høy kvalitet som mulig uten at det går på bekostning av opplevelsen din.

– Verso Skincare er Cruelty-free og alle produktene er veganske, bortsett fra Verso Lip Serum som inneholder mindre enn 1 % Cera alba, Beewax.

Verso hudpleierutine

 

Huden din er helt strålende! Kan du dele hudpleierutinene dine med oss? 

– Om morgenen velger jeg å bruke en rask og enkel rens, Verso Micellar Water. Jeg synes den er så deilig å starte dagen med og gjør huden klar for de andre produktene mine på et blunk. Etter det følger jeg opp med det lett kremete vitamin C-serumet, Verso Super C Serum, som forbereder huden på dagens påkjenninger, samtidig som den hjelper til med å holde huden min balansert og jevn. Jeg avslutter så med Verso Eye Cream rundt øynene, som også gir en perfekt base for concealer. Videre påfører jeg den også på andre deler av ansiktet hvor jeg har en tendens til å bli tørr i løpet av dagen. Til slutt avslutter jeg alltid hudpleierutinen min med SPF50, uansett tid på året.

– På kvelden vil det være fullt fokus på å rense huden med en multifunksjonell rens, Verso Cleansing Balm, som fjerner både SPF og sminke effektivt, samtidig som den er en mildt eksfolierende. Etter det klapper jeg inn Verso Hydration Serum for å gi huden et optimalt fuktighetsnivå samtidig som den beroliger huden. Jeg påfører også serumet rundt øynene for å booste det sensitive området med maksimal fuktighet. Huden er deretter perfekt forberedt til å følge opp med Verso Night Cream. Denne fantastiske nattkremen bidrar til å synlig forynge huden min samtidig som den styrker den. Som avslutning påfører jeg et sjenerøst lag Verso Lip Serum, både på og rundt leppene. Denne favoritten gir en utrolig myk følelse på huden samtidig som den gir et fyldigere utseende og en jevnende effekt.

– En kveld i uken unner jeg meg en mini-ansiktsbehandling for å øke min daglige hudpleierutine. Da velger jeg å bytte ut mitt vanlige serum og krem ​​med Verso Peel Mask + Verso Nourishing Mask. Huden får en fornyet glød og føles umiddelbart mykere.

– Verso Skincare har hjulpet huden min til å bli mer balansert og spenstig.

Lenas morgenrutine: 

Verso Micellar Water

Verso Super C Serum

Verso Eye Cream

SPF 50

hudpleie Verso

 

Og kveldsrutine: 

Verso Cleansing Balm

Verso Hydration Serum

Verso Night Cream

Verso Lip Serum

– En gang i uken bytter jeg ut serum og krem mot Verso Peel Mask og Verso Nourishing Mask

night cream verso

 

 

×