Rose-Marie Swift om skjønnhetssuksessen RMS Beauty

Rose-Marie Swift om skjønnhetssuksessen RMS Beauty

– Kvinner omfavner den rene skjønnhetsbevegelsen.

Det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene når Rose-Marie Swift lanserer produkter for skjønnhetsmerket RMS Beauty. Hun er en pioner innen skjønnhetsbransjen og lar ingenting komme i veien for at produktene hennes holdes rene og effektive.

Swift har lang erfaring fra skjønnhetsbransjen, blant annet som make up-artist under det store Victoria's Secret Fashion Show, hvor hun ikke helt klarte å forstå hvorfor modellene brukte så mange lag med foundation på så ung og vakker hud. Dette har hun siden gjort at skal være helt unødvendig når du bruker sminkeproduktene fra RMS Beauty. En fellesnevner for alle produktene er at de inneholder rene ingredienser, er effektive og lett å bruke.

Om vi får si det selv: Her er alt lov.

The Apothecary er stolt over å ha inne et stort utvalg av produktene fra RMS Beauty. Vi har tatt en prat med Rose-Marie Swift for å bli enda bedre kjent med henne og det anerkjente skjønnhetsmerket.

 

Hei Rose-Marie! Kan du fortelle oss om hva som gjorde at du ville starte ditt eget skjønnhetsmerke, RMS Beauty?

 – Da jeg startet RMS Beauty var ikke fokuset mitt på at det skulle bli det mest suksessfulle merket på markedet, men heller på at jeg skulle skape et merke med integritet. Etter mange år innen mote- og skjønnhetsbransjen har jeg lært og erfart mye om konsekvensene ved daglig eksponering for kjemikalier i skjønnhetsprodukter. Jeg har sett hva som fungerer og hva som ikke lever opp til forventningene. Her har jeg sett resultater som kan komme ved at vi har en quick fix-tilnærming til å se bra ut - og jeg vet om prisen helsen vår får betale i skjønnhets-jakten. Dette fikk meg til å innse at det kvinner virkelig trenger er hudpleie, kosmetikk og toalettsaker som er så rene som mulig, skaper et grunnlag for anti-aging og langsiktig skjønnhet. 

– Etter at jeg lanserte RMS Beauty ser jeg at dette er noe kvinner setter stor pris på. De omfavner den rene skjønnhetsbevegelsen - og jeg er så glad for at RMS Beauty er en pioner på dette feltet.

Hva er det med RMS Beauty du er mest stolt av?

– Faktisk det å starte et skjønnhetsmerke og få det til å fungere på den måten jeg hadde sett for meg. Du kan ikke slå den følelsen!

Hvordan ser skjønnhetsrutinen din ut?

– Jeg har den enkleste skjønnhetsrutinen: Her setter jeg pris på at ting er økologisk, jeg er rå og drikker mye grønn juice. Jeg er en skikkelig juice-junkie og er helt overbevist om at sunne mat- og drikkevaner er selve nøkkelen til en god skjønnhetsrutine. Huden din er et speil til tarmen, så probiotika er også et must.

– Jeg bruker RMS Beauty Raw Coconut Cream både morgen og kveld. Den fjerner alle spor av sminke og renser huden min. Denne tilsetter jeg også litt av i badevannet mitt for å gi fuktighet til huden min på en enkel måte. Videre bruker jeg alltid RMS Beauty Oil som et serum gjennom natten og dagen. Jeg bruker oljen i kombinasjon med den nye Re-evolve Radiance Locking Primer. Den resulterende perlemorsglansen gjør huden så vakker. Etter det trenger jeg bare en minimal mengde med Un Cover-up i nyansen 22 for å perfeksjonere huden.

– Mitt go to-produkt er Living Luminizer. Denne bruker jeg til å markere de forhøyede områdene i ansiktet. Produktet gir den ultimate lysreflekterende gløden til huden - og den gir en garantert frisk og sunn look, som blir helt forførende. Det er ingenting som slår dette produktet!

– Videre fyller jeg ut brynene mine med Back2Brow Powder og avslutter med den signaturrøde leppen min, som er min Wild With Desire i RMS Red. Denne får frem ansiktet, noe som er viktig å gjøre når du blir eldre.

Hva er dine personlige favoritter fra RMS Beauty?

Living Luminizer. Det er virkelig ingenting, og da mener jeg ingenting kan sammenlignes med den elegante, duggete og lysreflekterende gløden og med den ungdommelige tilnærmingen, uten at den gir det billige glitterutseendet. Uansett hvordan ansiktsformen din er, vil Living Lumiziner fremheve de beste sidene. Bruk det på kinnben, panneben, øyelokket, rett over vippene, på leppens bue og nesebroen for å forlenge og slanke den. Skal du ut på kvelden kan Living Luminizer legges på skuldrene, langs kragebeinet og til og med litt på knokene.

Un Cover up-concealeren smelter vakkert inn i huden som et lag med silke, samtidig som den dekker over rødhet og urenheter, men uten å tørke ut huden.

RMS Beauty Oil gjør underverker for alle deler av huden og hjelper til med å helbrede og lette de fleste hudproblemer raskt og effektivt. Skjønnhetsoljen min inneholder noen av de beste antioksidanter, enzymer og vitaminrike egenskaper, samt adaptogene urter som balanserer huden.

Har du et skjønnhetstips du mener vi alle bør kunne?

– Less is more! Huden er sensuell, og den bør få utstråle den sensualiteten - ikke dekkes over!
-

×