Selvbruning fra Mimitika gir jevn og naturlig brunfarge

Slik lykkes du med selvbruningen

Solkysset hud – og det nå? 

En ny vår er endelig her og vi flørter med tanken om å gå med leggene bar igjen. En solkysset hud kan ikke komme fort nok, men mens vi venter på det jukser vi litt med bruk av selvbruning. 

Men vi har ett krav: Resultatet skal se naturlig, jevnt og vakkert ut. 
Her blir Mimitikas selvbruning til kropp og ansikt løsningen. Det franske merket har et eget selvbruningsskum til kroppen og krem til ansiktet, som vil gi huden en naturlig og vakker brunfarge. 

Naturlig selvbruning 

Selvbruningsskummet fra Mimitika er lett og enkelt å påføre kroppen. Produktet er formulert på 94 prosent naturlige ingredienser og har en lett duft. Kroppen vil etterlates med en naturlig og jevn brunfarge og for å gjøre jobben lettere har Mimitika også en egen vott som gjør påføringen jevnere, samtidig som du unngår flekker på hendene. 

Resultatet fra selvbruningen kommer etter bare noen timer – og vil vare i opptil 7 dager. Skummet trekker fort inn og etterlater huden fuktet. 

En nyhet fra Mimitika i 2022 er en egen selvbruning til ansiktet, som er utviklet som en ansiktskrem. Den fuktighetsgivende selvbruningskremen vil gi ansiktet ditt en fin farge med naturlig glød. Resultatet vil komme etter første gangs bruk. Påfør så kremen med hendene i ansiktet og på halsen 2 til 3 ganger i uken. 

Få jevn brunfarge selvbruning fra Mimitika

Steg for steg 

Et jevnt resultat kan kanskje være lettere sagt enn gjort.

Opp med hånden de som har våknet til en ny duft av selvbruning, resultatet er skjoldete og hvor produktet ser ut til å være fordelt mellom kroppen og sengetøyet? Guilty as charged! 

Med noen få steg kan du heldigvis unngå dette – og gi deg selv en fin brunfarge. Så er du klar for en solkysset look og bare legger? Slik lykkes du med selvbruning. 

🌿 First things first: Skrubb kroppen godt fra topp til tå. Ved å eksfoliere bort døde hudceller fra kroppen og ansiktet vil du få en jevnere brunfarge som holder bedre. Vær ekstra nøye med å eksfoliere albuer, knær og ankler. For å skrubbe huden godt anbefaler vi produktene fra Supracor Spacells. Bruk Bath Mitt til å skrubbe kroppen, Facial Scrubber i ansiktet og Body Exfoliator på ryggen, rumpen og bak lårene. 

Skrubb-vott og fuktighetskrem fra Embryolisse

 

🌿 Gi så kroppen godt med fuktighet, spesielt på områder som har en tendens til å være ekstra tørre, som for eksempel albumer, håndflate, knoker, neglebånd og føtter. Ved å legge et lag fuktighet mellom huden din og selvbruningsproduktet vil gløden se mer naturlig ut. Bruk en lett fuktighetskrem som for eksempel Lait-Crème Fluid fra Embryolisse. 

🌿 Påfør selvbruningen på kroppen med en vott. Dette gjør det lettere å få til et jevnt resultat, samtidig som fargen ikke setter seg på hendene dine. I ansiktet bruker du bare fingrene, men husk å vaske hånden godt etter påføring. 

🌿 Pass på håret: Etter å ha påført selvbruningen kan et godt tips være å gå over brynene og hårfestet med en klut eller bomullpads. Dette gjør du for å sikre deg at det ikke kommer selvbruning i hårene. 

🌿 Så lar du det tørke. Selvbruningen fra Mimitika trekker fort inn i huden, men det kan være en fordel å få med løse og behagelige klær like etter påføring. 

×