Le Weekend

Le Weekend

Produkter for den ultimate velværedagen. 

Den beste helgen vi kan tenke oss innebærer litt tid alene. Aller helst med vårsolen som skinner inn gjennom vinduet, musikk i bakgrunnen og favorittduftlyset tent. 

Her er produktene vi gjerne tar med oss inn i helgen! 

skjønnhetsprodukter til helgen

Duftlyset Figuier fra diptyque gir oss følelsen av en ny vår, både i duft og utseendet. Ansiktsmasken Hydrating Floral Mask fra Tata Harper virker som et glass vann for huden. Huden får all den fuktigheten den virkelig trenger nå! Neglelakken Chérie fra Kure Bazaar har en dyp og elegant rødfarge. En skikkelig klassiker som vi føler oss så fin med. 

skjorte fra Dagmar og truse fra Zimmerli

Noe av det beste vi kan kle oss i hjemme: En crisp, oversized skjorte fra Dagmar og bomullstruse fra Zimmerli. 

skjorte fra Dagmar

Fuktighet til huden med en velduftende body lotion fra diptyque. Denne er silkemyk på huden og har en behagelig duft av sjasmin. 

hårklype

Opp med håret! Denne klypen fra Tegen sitter godt i håret, uten å lugge. 

skjønnhetsprodukter til helgen

Neglelakk, croissant og leppeserum fra Verso. 

dusjsåpe og duftlys fra diptyque

For hverdagsluksus på badet har vi duftlyset Figuier i en liten størrelse og dusjsåpen Philosykos, som også har den friske og vakre fiken-duften. 

produkter i dusjen fra Christophe Robin

Fransk hårpleie håret ditt vil takke deg for: En shamposkrubb og volumbalsam fra Christophe Robin. Skrubben renser hår og hodebunn godt. Den skummer og dufter nydelig. Håret etterlates så rent og lett. Balsamen har en fantastisk duft av rose. 

hudpleie fra Verso

Denne hudpleie-trioen tar godt vare på huden vår. Verso jobber effektivt og gir oss godt med fuktighet. Akkurat hva vi trenger nå! Hydration serum, øyekrem og ansiktskrem

produkter for helg

Håndkle fra Kontex, Morihata. 

figuier fra diptyque

Listen under spiller i bakgrunnen. 

God helg! 

×