Vi introduserer Dagmar

Vi introduserer Dagmar

Skandinavisk mote på sitt beste.

Hovedbildet viser et antrekk satt sammen av en høyhalset genser i merinoull og dressbukse fra Dagmar, stylet med Hangisi fra Manolo Blahnik. 

Siden 2005 har House of Dagmar fokusert på bærekraftig og klassisk design, i beste kvalitet. Plaggene blir favoritter i garderoben og kan styles opp og ned etter anledningen; fra jobb til fest, eller en søndag på kafé. Disse blir garderobefavoritter som passer inn i en travel hverdag, uavhengig om du sykler til jobb, må levere barna i full fart eller bare ikke vet hva du skal kle deg i på morgenen. 

Med Dagmar kan du bygge den perfekte garderoben, som hjelper deg med å unngå kleskrise – og du får plagg som kan brukes år etter år. 

Det Stockholm-baserte motemerket ble grunnlag av de tre søstrene Karin Söderlind, Kristina Tjäder og Sofia Wallenstam, med en tanke om å ta opp arven etter bestemoren som bar navnet Dagmar. 

Kvinnenes bestemor var skredder og modell, med høy selvtillit og sans for håndverk og stil. Dette har vært til stor inspirasjon for motemerket, som i tillegg til å bære bestemorens navn – deler hennes filosofi om høy kvalitet og tidløst design. 

antrekk fra Dagmar. blazer, dressbukse og t-skjorte fra Dagmar

På bildet er et antrekk satt sammen av blazer, rett dressbukse og T-skjorte fra Dagmar. Rundt livet er et smykke fra Lié Studio brukt som belte. 

Utforsk Dagmar i butikk hos The Apothecary og på nett hos Apothecary.no 

Her kan du finne den perfekte jeansen, en crisp hvit skjorte, gode baseplagg, jakker som hinter om en ny vår og dressbukser og blazere du kommer til å ville bruke hver dag.  trenchcoat og kåpe fra Dagmar

På bildet er det en grå ullkåpe og trenchcoat fra Dagmar. 

×