Dette er Régime des Fleurs

Dette er Régime des Fleurs

Nå kommer parfymemerket til The Apothecary. 

Vi er stolt over å få lansere Régime des Fleurs hos The Apothecary, 24. mars 2022, som første forhandler i Norge. 

Régime des Fleurs er et New York og Paris-basert duftmerke, som henter inspirasjon fra historie, natur og kunst. Merket ble grunnlagt i 2014 av den kreative billedkunstneren og filmskaperen, Alia Raza, som ble parfymør og kreatør. 

I dag finner vi parfymene fra Régime des Fleurs hos et kuratert utvalg forhandlere, som The Row i London, New York og Los Angeles, konseptbutikken Storm Copenhagen i København og Dover Street Parfums Market i Paris. The Apothecary er stolt over å få lansere parfymene i Norge. 

Alia Raza har gjort Régime des Fleurs anerkjent for sine konseptuelle og klassiske dufter, i en minimalistisk innpakning med referanser til det utsmykkede. Her er det ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. 

Hos Régime des Fleurs er det ikke et politisk og sosialt system styrt med makt, men merket refererer heller til en verden hvor skjønnhet, kultur og natur står i fokus. 

I dag er parfymene fra merket favoritter i mote- og kunstverdenen. 

Parfymen Little Flower har Régime des Fleurs utviklet i samarbeid med skuespiller og modell, Chloë Sevigny, mens de andre parfymene vi har inne ble lansert sommeren 2021. Med disse parfymene har Régime des Fleurs blitt inspirert av cologne til menn og kvinnene som bruker de. Her har parfymehuset jobbet med tradisjonelt maskuline noter som vetyver, skinn, oud, amber og musk. Notene blir brukt på nye måter, for å lage en kolleksjon som utforsker ideer fra ulike kulturer. 

Kolleksjonen er gjort i samarbeid med den franske mesterparfymøren, eller nesen, Dominique Ropion, som står bak andre anerkjente parfymer som blant annet Frédéric Malles Portrait of a Lady og Viktor and Rolfs Flowerbomb

Flakongen til parfymene er designet av det New York-baserte arkitektbyrået New Affiliates. 

 

×