Kroppskrem og tørrbørste fra Dr. Barbara Sturm.

Slik bruker du tørrbørsten

Hvorfor og hvordan?

Klar for silkemyk hud? Tørrbørsting har vært en del av skjønnhetsbransjen i flere tiår, men likevel er vi flere som først nå prøver det. Du er kanskje godt kjent med å bruke en peeling eller skrubb i dusjen, men har du prøvd å tørrbørste kroppen som et steg før du går inn i dusjen?

Ved å regelmessig tørrbørste kroppen får du fjernet døde hudceller, økt blodsirkulasjonen og stimulert kroppens lymfesystem. Den tyske legen Dr. Barbara Sturm forteller også at tørrbørsting kan bidra til å redusere cellulitter.

I vinter tørrbørster vi kroppen for å fjerne tørr vinterhud. Dette vil resultere i en renset og mykere hud. Bruk den på kroppen før du går inn i dusjen, og etter du har dusjet påfører du en god fuktighetskrem. På denne måten vil huden bli myk og fuktet.

I videoen under kan du se hvordan Dr. Barbara Sturm bruker tørrbørsten. Vi har inne hennes to tørrbørster. Body brush 01 har mykere hår, som gjør at denne passer best for en sensitiv hud. Body brush 02 er medium og har noe stivere hår på børsten.

Etter du har dusjet anbefaler vi å påføre Dr. Barbara Sturms Anti-Aging Body Cream. Denne kroppskremen vil gi godt med fuktighet, samtidig som ingrediensen purslane vil redusere irritasjon i huden. 

Slik bruker Dr. Barbara Sturm tørrbørsten:

 

×