Unleash the rose

Unleash the rose

En hyllest til rosen.

Det kommer en ny vår, det er det hvert fall ingen tvil om når man ser limited edition-kolleksjonen Unleash the Rose fra diptyque. Det erkefranske dufthuset startet årets første måned på mest velduftende og optimistisk mulig måte: Med en kolleksjon for å hylle rosen. Dette gjør de i samarbeid med den kreative, LA-baserte blomsterdekoratøren, Maurice Harris, som viser at når du setter sammen en bukett er det bare én regel som gjelder: Alt er lov.

Leken og kreativ roseduft

I anledning kolleksjonen Unleash the Rose, lanserer diptyque en helt ny parfyme: Eau Rose EdP. Eau Rose har lenge vært en av dufthusets mest anerkjente eau de toilette. Duften er klassisk, elegant og tidløs. Men nå kommer Eau Rose også som EdP, eau de parfum.
Eau Rose EdP er en roseduft tolket på en ny måte. Duften er leken, fargerik og dufter av noter som naturlig finnes i rosen: artisjokk, kamomille og litchi. Dette har Maurice Harris brukt som utgangspunkt når han skulle sette sammen en ekstravagant bukett for diptyque og den nye Eau Rose, EdP. Resultatet blir en parfyme med vakre blomster og grønne planter, som dufter lekent, friskt og grønt.
Unleash the Rose fra diptyque
Eau Rose EdP fra diptyque, har vi i butikk og nettbutikk. Eau Rose EdT kommer også i en limited edition-forpakning nå.

Vakre duftlys

I Unleash the Rose-kolleksjonen har vi også inne tre fantastiske limited edition-duftlys, som gir oss en forsmak på våren. Det klassiske duftlyset Roses kommer i et limited edition-glass, sammen med duftlysene Litchi og Camomille, som kommer i et begrenset opplag for denne kolleksjonen.
Duftlysene kan brennes alene, men gjør seg også veldig godt sammen. Tenner du lysene sammen kan du forestille deg den vakre duften fra buketten komponert av Maurice Harris for diptyque.
Unleash the rose fra diptyque
Duftlysene Camomille, Roses og Litchi fra i vakre limited edition-glass.

Se Maurice Harris for diptyque her:

×