Tid for ansiktsmaske!

Tid for ansiktsmaske!

Detox, glød eller et skikkelig fuktboost?

Ja takk, til alle tre!

Kjenner huden din også på den tøffe, kalde (...og lange) vinteren? Minusgrader og tøft vær kan gi konsekvenser for huden din. Enten huden føles ekstra tørr, uren eller livløs. Heldigvis varer ikke vinteren evig og i mellomtiden har vi flere effektive ansiktsmasker som gir en ny og fresh følelse.

For føler du deg bra? Da presterer du også bedre.

Så hva med å starte dagen med en kaffekopp og en god ansiktmaske? Eller unn deg selv litt ekstra tid på badet om kvelden.

Disse ansiktsmaskene vil huden din takke deg for!

Et glass vann for huden

Hydrating floral mask fra Tata Harper

Denne ansiktsmasken fra Tata Harper er intensivt fuktgivende, beroliger og gir næring til huden. Masken har en gelekonsistens som reparerer tørr hud. La masken være på i 20 minutter før du vasker den bort, eller la den virke over natten.

Finn masken i nettbutikken her.  

Face mask fra Dr. Barbara Sturm

Face mask fra Dr. Barbara Sturm inneholder purslane, som beroliger huden og reduserer irritasjon, aloe vera og kamomille som gir fukt og kaolinleire som bidrar til at huden blir silkemyk og jevn. Denne ansiktsmasken gir godt med fuktighet. Bruk den når huden føles tørr, eller etter du har vært ute i mye sol. Ansiktsmasken kan også være hudens beste venn når du er ekstra hormonell. 

Face mask finner du på krukke her, og mindre poser her.

face mask, dr barbara sturm

Hydra mask fra Embryolisse

Dette er en fuktighetsmaske som trenger godt inn i huden og etterlater den fuktet og tilfreds. Hydra mask er fuktighetsgivende takket være aktive ingredienser som hyaluronsyre, sesamolje, søt mandelolje og vitaminene A og E. La masken virke i 15-20 minutter for en jevnere, mykere og fuktet hud. 

Finn Hydra mask i nettbutikken her.

Hydra mask fra Embryolisse

En ny glød

Resurfacing mask fra Tata Harper

Dette er en eksfolierende maske som løsner opp i tette porer, uten å irritere huden. Ansiktsmasken passer alle hudtyper og vil gi huden en sunn og naturlig glød. Dette er den ultimate masken å bruke før du skal i selskap, eller på dager hvor huden føles ekstra trøtt ut. Ønsker du mest mulig glød? Bruk denne i kombinasjon med Tata Harpers Hydrating floral essence og Regenerating cleanser.

Du finner Resurfacing mask i nettbutikken her.

 Resurfacing mask fra Tata Harper

Drømmeduoen

Fra Själ har vi de to maskene Pearl enzyme exfoliating mask og Kashmir saphir perfecting mask. Disse ansiktsmaskene kan brukes alene, men gir et fantastisk resultat sammen.

Påfør først Pearl enzyme exfoliating mask og la den virke i 15-20 minutter. Dette er en mild, men effektiv ansiktsmaske, som fokuserer på å lysne og jevne ut hudtonen, samtidig som den eksfolierer og glatter ut. Ansiktsmasken fra Själ gir en helt ny glød til sliten hud og de nøye utvalgte fruktenzymene i masken skaper en mild, dyptrengende eksfoliering. Ved bruk vil huden få et boost av ny glød. 

Finn den i nettbutikken her.

Påfør så et lag med Kashmir saphir perfecting mask og la den virke i 15-20 minutter. Denne masken virker styrkende og oppstrammende på huden, samtidig som den vil minimere porer. Ansiktsmasken fra Själ beskytter, mykgjør og beroliger huden. Masken inneholder ulike urter, mineraler, aminosyrer og edelstener som jobber aktivt for huden din. Kashmir Saphir Perfecting Mask vil gi huden din en helt ny spenst og glød. 

Finn den i nettbutikken her.

 produkter fra Själ

Til sensitiv hud

Radiance mask fra Tata Harper

Er huden din ekstra sensitiv? Fortvil ikke. Tata Harper har utviklet en egen linje produkter spesielt for dette. Fra Tata Harpers Superkind-linje har vi masken Radiance mask. Dette er en en glødgivende ansiktsmaske, spesielt tilpasset sensitiv hud. Denne ansiktsmasken fra Tata Harper inneholder AHA-syre, rødbete og prebiotika. Bruk masken ukentlig eller ved behov. Masken vil gi nytt liv til tørr og trøtt hud.

Finn masken i nettbutikken her.

Maske til sensitiv hud fra Tata Harper

Detox, takk!

Purifying mask fra Tata Harper

Denne ansiktsmasken fra Tata Harper er dyprengjørende, reparerer huden for miljøskader, beskytter og gir glød. Dette er masken for når huden trenger en skikkelig detox! 

Masken finner du i nettbutikken her.

Maske fra Tata Harper

Har du forresten prøvd å tørrbørste kroppen? Her kan du lese om hvorfor og hvordan du gjør det.

×